sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ilmakuva Humppilasta
 

Ajankohtaista

18.02.2024

TIEDOTE 18.2.2024: Humppilan kunnan markkinointityöryhmä järjestäytyi – Kimmo Remes ja Tanja Leinonen työryhmän johtoon


TIEDOTE 18.2.2024, JULKAISUVAPAA HETI


Humppilan kunnan markkinointityöryhmä järjestäytyi -  Kimmo Remes ja Tanja Leinonen työryhmän johtoon 


Humppilan kunnanhallitus nimesi loppuvuonna 2023 tehdyn valtuustoaloitteen pohjalta Humppilan kunnalle uuden markkinointityöryhmän. Työryhmä tulee toimimaan valtuustokauden loppuun. Kunnanhallitus nimesi työryhmään jäseniksi Kari Aholan, Reija Kaarion, Tanja Leinosen, Kimmo Remeksen ja Maaret Thynellin. Lisäksi kunnanhallitus päätti, että kunnanjohtajan lisäksi lautakuntien puheenjohtajilla on työryhmässä puhe- ja läsnäolo-oikeus.

Markkinointityöryhmä piti järjestäytymiskokouksensa sunnuntaina 18.2.2024, vt. kunnanjohtaja Antti Ahosen koolle kutsumana.

Järjestäytymiskokouksessaan markkinointityöryhmä päätti yksimielisesti valita puheenjohtajakseen valtuutettu Kimmo Remeksen ja varapuheenjohtajaksi valtuutettu Tanja Leinosen.

Työryhmä päätti, että tulee keskittymään toiminnassaan kunnan ulkoiseen markkinointiin ja erityisesti yritys- ja tonttimarkkinointiin, esimerkiksi Puolimatkan teollisuusalueen yritystonttien markkinoinnin osalta.

 - Olemme nyt startanneet toiminnan. Olen kiitollinen valinnasta Humppilan markkinointityöryhmän johtoon, ja aion panostaa tähän luottamustehtävään, kertoo markkinointityöryhmän tuore puheenjohtaja Kimmo Remes, kunnan tiedotteessa.

 - Tonttikaupan ja yritysmarkkinoinnin kannalta ajat ovat nyt haastavat, mutta ei saa jäädä surkuttelemaan - eteenpäin pitää mennä, ja markkinointia tulee kasvattaa, jotta Humppila näkyy ja kuuluu, jatkaa Remes.

 - Toivon, että markkinointityöryhmän toiminnassa yrittäjäyhteistyö tulee olemaan keskeistä. Kunnan markkinointiin tarvitaan mukaan kuntaorganisaation lisäksi niin yritykset, yhdistykset kuin kaikki yksityisetkin kuntalaiset, toteaa työryhmän tuore varapuheenjohtaja Tanja Leinonen.

Markkinointityöryhmä päätti alkaa kokoustamaan säännöllisesti. Työryhmä tulee tekemään esityksiä kunnanhallitukselle, jo kevään kokouksiin. Lisäksi työryhmä aloitti suunnitelmat Humppilan kunnan ulkoisen markkinoinnin tehostamisen osalta ja yrittäjäyhteistyön vahvistamisen osalta kunnan markkinoimisessa.


Lisätietoja:

Kimmo Remes
Humppilan kunnan markkinointityöryhmän puheenjohtaja, valtuutettu
p. 0400723869
kimmo.remes@humppila.fi

Tanja Leinonen
Humppilan kunnan markkinointityöryhmän varapuheenjohtaja, valtuutettu
p. 0503382718
tanja.leinonen@humppila.fi

Antti Ahonen
Humppilan kunnan vt. kunnanjohtaja
p. 0447064447
antti.ahonen@humppila.fi


*****


 

Jaa sisältö

x