aa
 
 

Tontit


 

Tontteja myytävänä

Kenni – luontoa kunnioittaen!

Kennin asuinalueen kaavoitus perustuu luontoselvitykseen ja kaavan johtavana ajatuksena on ollut turvata luonnon monimuotoisuuden säilyminen. Suunnittelussa on huomioitu mm. liito-oravien ja muurahaisten kulkureitit.Luonnonläheinen asuinalue tarjoaa asukkailleen virikkeellisen ympäristön – lenkkeily-, marjastus- ja sienestysmaastot aukeavat suoraan kotiovelta.

Puustoiselta harjulta on kävelymatka palveluihin. Kennin alueen asuintontit ovat kooltaan   1 500–2 500 m2. Kennin kaavakartta (pdf).

Lisäksi ympäri kuntaa löytyy yksittäisiä tontteja, joita esitellään sopimuksen mukaan.

Kysy lisää:

Jari Keskitalo
Kunnanjohtaja
Puh. 044 706 4447
jari.keskitalo@humppila.fi


Yksityisten tarjoamia tontteja

Kangasniementien varressa Tourunkulmalla metsäinen rakennuspaikka noin 1 ha idyllisessä maalaismaisemassa. Myydään joko yhtenä tai kahtena tonttina. Kunnan vesijohto tulee n. 300 m päähän. Tied. Eeva Nurmi puh. 0400 428 629.

Mäkimaantiellä komeita rinnetontteja. Tontit sijaitsevat keskustan tuntumassa kauniissa puustoisessa rinteessä. Ulkoilu- ja marjamaastot aukeavat heti omalta tontilta. Tontit ovat kooltaan n. 1 500 mja heti rakennettavissa. Kysy lisää Humppilan Osuuspankista. Mäkimaantien kaavakartta (pdf).