aa
 
 

Ajankohtaista


Tulevia tapahtumia

Kesäpäivystysaika on alkanut 18.6.2018  ja kaikki päiväkotilaiset ovat siirtyneet Niittykujalle. Ryhmät toimivat Niittykujalla elokuun alkuun asti. Näillä näkymin toiminta uudessa päiväkodissa alkaa ma 6.8.2018. Pidetään peukkuja ; )

 
 

Ajankohtaista

Asiakasmaksujen indeksitarkistukset

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksuihin tehdään indeksitarkistus, joka tulee voimaan 1.8.2018. Kaikkien asiakkaiden maksupäätökset tehdään tarkistuksen johdosta uudelleen. Sivistyslautakunta on vahvistanut päivitetyn asiakasmaksuohjeen kokouksessaan 7.6.2018. Klikkaa tästä, niin pääset lukemaan asiakasmaksuohjeen.

Maksupäätösten tarkistuksen vuoksi kaikkien varhaiskasvatuksen asiakkaiden tulee toimittaa tuloselvitystiedot tarvittavine liitteineen 15.8.2018 mennessä. Asiakkaille toimitetaan lähiaikoina tuloselvityskaavake. Osa asiakkaista on kaavakkeen jo saanutkin toukokuun laskun mukana. Innokas postittaja (eli allekirjoittanut) laittoi uudet kaavakkeet myös tulevien ekaluokkalaisten vanhemmille. Heille tiedoksi, että kaavaketta ei tarvitse palauttaa, mikäli perheessä ei ole varhaiskasvatuksen piirissä jatkavia sisaruksia.

Yhteistyöterveisin
Katja Ojala
Puh. 050 542 2030

 

Pedanet

Hakemus varhaiskasvatukseen(pdf)

Hoitoaikojen ilmoittaminen (pdf)

Tulotietojen ilmoittaminen (pdf)

Tulotietojen ilmoittaminen yrittäjille (pdf)

Hakemus maksuttomaan oppilaskuljetukseen (pdf)